НОВО
Гоки печурка со плетење
Гоки забавна игра- со печуркa која кај децата ја буди креативноста и со плетењето се вежба фината мо..
Кубика - весели животни 7 елементи
Возилo со 4 тркала кoе брзо се сложува па потоа се вози. Тоа е и целта на оваа дидактичка играчка ..
НА ПОПУСТ
Кубика - детска играчка дрвен камион со геометриски фигури
Ова е идеален избор на дидактичка играчка доколку детето веќе сака да си игра со возила. Играчката ..
Кубика - дрвени коцки блокови (80 елементи)
Коцки за сложување – играчки без рок на траење и нема граница на детската фантазија. Играчка која ги..
Кубика - теренско возило конструкциски сет
Возилo со 4 тркала кое брзо се сложува па потоа се вози. Тоа е и целта на оваа дидактичка играчка ..
Пино -  мистериозно домино
Мистериозно домино е нова игра на Урош Петровиќ која им овозможува на децата кои ја играат оваа игра..
НА ПОПУСТ
Пино - дидактичка куќичка
2.000,00 ден. 1.700,00 ден.
Дидактичка куќичка е играчка која на детето му овозможува различно да се изрази низ игра.Играта пред..
НА ПОПУСТ
Пино - дидактичка кула
700,00 ден. 630,00 ден.
Забавна и едукативна играчка која бара активно размислување и спојување делови со различни величини ..
НА ПОПУСТ
Пино - дидактички прстени
800,00 ден. 720,00 ден.
Оваа играчка претставува едукативно средство за ран интелектуален развој кај децата. Составена е од ..
НА ПОПУСТ
Пино - дидактички ролеркостер - град
Ролеркостерот е играчка за долга и забавна игра, која им помага на најмладите да ги активираат мисло..
НА ПОПУСТ
Пино - Диндолино
900,00 ден. 765,00 ден.
Раниот развој на најмалите е најдобро да се започне со дидактичките игри. Една од игрите која нуди у..
НА ПОПУСТ
Пино - дрво за рамнотежа
810,00 ден. 688,00 ден.
Оваа дидактичка играчка се состои од дрвена основа, гранки, листови и плодови од кои детето треба да..
Пино - едукативна коцка
Pino- Eдукативната коцка е повеќенаменска играчка за забава и едукација на деца од 18 месеци до 6 ..
Пино - Мартина мистериозна кутија
Оваа игра е инспирирана од серијалот на книги за девојката Марти Смарт а нејзин автор е детскиот пи..
Пино - сет воз
2.200,00 ден.
Оваа играчка е наменета за игра, развивање на детска мечта и снаодливост во склопување на деловите в..
Пино - фати го јаболкото
Едукативна дрвена друштвена игра од брендот Pino која е вистински избор за вашето дете. Со истата де..
НА ПОПУСТ
НА ПОПУСТ
2.000,00 ден. 1.700,00 ден.
НА ПОПУСТ
700,00 ден. 630,00 ден.
НА ПОПУСТ
800,00 ден. 720,00 ден.
НА ПОПУСТ
НА ПОПУСТ
900,00 ден. 765,00 ден.
НА ПОПУСТ
810,00 ден. 688,00 ден.
Прикажани 1 до 16 од 52 (4 страни)