Пино - едукативна коцка
Pino- Eдукативната коцка е повеќенаменска играчка за забава и едукација на деца од 18 месеци до 6 ..
Пино - Мартина мистериозна кутија
Оваа игра е инспирирана од серијалот на книги за девојката Марти Смарт а нејзин автор е детскиот пи..
Пино - сет воз
2.200,00 ден.
Оваа играчка е наменета за игра, развивање на детска мечта и снаодливост во склопување на деловите в..
Пино - фати го јаболкото
Едукативна дрвена друштвена игра од брендот Pino која е вистински избор за вашето дете. Со истата де..
Пино - шарена кула
Pino шарена кула е друштвена игра која му помага на детето да развива натпреварувачки дух и трпени..
Пино 3во1 дидактичка клацкалица
Одлично дидактичко и едукативно средство за игра исполнета со знаење!!!·    &nb..
Пино Активити коцка
Играчка која со својот изглед и повеке можности со сигурност ќе го привлече вниманието.-Лавиринт со ..
Пино геометриски облици
Со помош на Pino вметнувалката со геометриски облици детето низ игра решава разни задачи.Со оваа игр..
Пино дидактичка коцка
Дидактичката коцка е одлична играчка за препознавање на бои и форми, развој на фина моторикаи коорди..
Пино дидактички ролеркостер град
Одлична забава за најмалите- вежбање перцепција- вежби координација око-рака- вежбање перцепцијаПреп..
Пино експрес воз
Воз "Пино Експрес" - дрвена едукативна играчка со многубројни можности за игра , забава и учење.Се с..
Пино замок
1.150,00 ден.
Децата сакаат да истражуваат, склопуваат и расклопуваат.Пино замокот е дидактичка игра која ќе му по..
Пино коцки блокови (100 парчиња)
Ви ја претставуваме иделната играчка за развојот на вашето дете, како и креативноста, интелектуалн..
Пино коцки блокови (40 парчиња)
Дрвените коцки (блокови) претставуваат идеална играчка за развивањето на креативноста, интелектуални..
Пино коцки блокови (50 парчиња)
Дрвените коцки (блокови) претставуваат идеална играчка за развивањето на креативноста, интелектуални..
Пино лавиринт
570,00 ден.
Едукативна играчка , поттикнува распознавање боја и форма , развој на движење на фина моторика ,конц..
Прикажани 17 до 32 од 58 (4 страни)