Пино мини 3Д слагалица
Дидактичка мини 3D слагалица која нуди многу можности. Низ разни активности како комбинирање на елем..
Пино мини 3Д слагалица
Дидактичка мини 3D слагалица која нуди многу можности. Низ разни активности како комбинирање на елем..
Пино мини лавиринт
Децата сакаат да си играат со лавиринтот со топчиња бидејќи уживаат да  го менуваат распоредот ..
Смартвуд - волшебно сандаче
4 игри во една- Учиме бои, геометриски фигури, броење и облици.Се состои од :- 4 фиоки во боја кои о..
Смартвуд - колиба мозаик
SMARTWOOD дрвена игра - мозаик со тема колиба. ⁣⁣Нуди забавна детска игра, при која детето гледајќи ..
Смартвуд - меморија
SMARTWOOD игра- меморија, која е изработена од дрво нуди бесконечен број на можности и комбинации.Сл..
Топ брајт - активити коцка
Повеќе функционална , практична, економична и долготрајна дидактичка играчка.·   &nb..
Топ Брајт - геометриски облици на табла
Едукативна дрвена играчка од брендот  Top Bright со која вашето дете спознава и ги учи основнит..
Топ брајт - дидактички камион "мешалка"
    Две играчки во едно ТОП БРАЈТ - Дидактичкиот камион мешалка е одлично дидактичко сред..
Топ Брајт - дидактички школски автобус
Мултифункционална, дидактичка, долготрајна и интересна играчка – школски автобус која ќе биде омилен..
Топ Брајт - диндолино Мачка
Раниот интелектуален развој на Вашите најмили најдобро е да го започнете низ дидактичките игри.&nbs..
Прикажани 33 до 48 од 58 (4 страни)