Пино игра 2во1 - Змија и скали и Х-О
- 2 друштвени игри- практична метална кутија- планирање и развивање стратегиско размислување- вежбањ..
Пино мастермајнд
Сировински состав: дрво, бојаПрепорачана возраст: за деца над 6 годиниДимензии: 31х16,3х2,3..
Пино мозгалица
Сировински состав: дрво, металПрепорачана возраст: за деца над 6 години..
Пино смарт мини сложувалка
Сировински состав: дрво, бојаПрепорачана возраст: за деца над 6 годиниДимензии: 9,5х10х1,4..
НОВО
Пино сообраќајни знаци
..
Пино Танграм
210,00 ден.
Сировински состав: дрво, бојаПрепорачана возраст: за деца над 6 годиниДимензии: 9,5х10х1,4..
НОВО
Пино часовник
106,00 ден.
..
Пино шах/дама/табла
Сировински состав: дрво, боја, металПрепорачана возраст: за деца над 5 годиниДимензии: 29х29х2 см..
Прикажани 17 до 32 од 34 (3 страни)