Производител: PINO
Код на продуктот: 5445
Достапност: На залиха
700,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Забавна и едукативна играчка која бара активно размислување и спојување делови со различни величини и бои, со нивна комбинација се реди кулата.

Децата самостојно доаѓаат до заклучок по кој ред треба да се наредат деловите, а по пат на учење се откриваат многу позитивни впечатоци на интелектуалниот развој. Оваа играчка овозможува: 
вежба за концентрација
логичен заклучок
учење на бои
развој на фина моторика
фина обработка
комбинација на материјали дрво со пластика


 

 ⚠  Препорачана возраст за деца над 12 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ