Производител: Cubica
Код на продуктот: ку13180
Достапност: На залиха
700,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Возилo со 4 тркала кое брзо се сложува па потоа се вози. Тоа е и целта на оваа дидактичка играчка ТЕРЕНСКО ВОЗИЛО која од децата бара размислување, внимание и концентрација а за возврат им поклонува забава, вежба на фината моторика и логички заклучоци. Оваа играчка крие дидактичка 3D сложувалка која им помага на децата да ја развиваат интелектуалната способност и фантазија.

Низ активности со комбинирање на елементите на играчката, детето развива бројни способности како воочување и донесување на одлуки. Како резултат на успешно решен предизвик следува игра со омиленото возило.·       ПРЕПОРАЧАНА ЗА ДЕЦА НАД 18 МЕСЕЦИ

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ