Производител: Cubica
Код на продуктот: ку13197
Достапност: На залиха
820,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Возилo со 4 тркала кoе брзо се сложува па потоа се вози. Тоа е и целта на оваа дидактичка играчка МИНИ БУС која од децата всушност бара размислување, внимание и концентрација а за возврат им поклонува забава, вежба на фина моторика и логички заклучоци.

Оваа играчка крие дидактичка 3D сложувалка која им помага на децата да ја развиваат интелектуалната способност и фантазија.

Низ активности со комбинирање на елементите на играчката, детето развива бројни способности како воочување и донесување на одлуки. Како резултат на успешно решен предизвик следува игра со омиленото возило.·       ПРЕПОРАЧАНА ЗА ДЕЦА НАД 18 МЕСЕЦИ

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ