Производител: PINO
Код на продуктот: 4П007Б
Достапност: На залиха
380,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа играчка содржи слики на кои се наоѓаат знаме и име на држави. Со помош на овие податоци, како и додатните информации кој ги добива од повозрасните личности детето во својата глава ги поврзува сликите и поимите и на тој начин гради знаење.
дидактичка играчка
учење со помошна симболи
содржи 18 елементи
квалитетно дрво
фина обработка, сигурни ивици
природни бои
цврста дрвена подлога за местење
за деца од 3 до 5 години
Сировински состав: дрво, бои
Димензии: 22х22,5х0,8 см
⚠ Препорачана возраст: за деца над 3 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ