Производител: PINO
Код на продуктот: 3708-1
Достапност: На залиха
390,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Сет од 4 различни сложувалки од 12 елементи со мотиви на детско игралиште. Со решавање на сложувалката детето ја задоволува природната внатрешна потреба да се пополни целината на деловите кои недостасуваат. Кога еднаш ќе дојде до целта и осети радост за успешно решавање на оваа тешка задача во главно не се откажува. Детето почнува само да бара нови предизвици за решавање. ·        Препорачана возраст за деца постари од 2 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ