Производител: PINO
Код на продуктот: 7562
Достапност: На залиха
530,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Истражувањето на музичките инструменти и други звучни средства и материјали му овозможуваат на детето да ги открие изворите на звукови , начинот на распростирање, да ја разликува нивната јачина,висина, траење и бои.
Низ игра со музички инструменти детето се запознава со своите музички способности, прави сопствени начини на музички изразувања, открива и запознава чувства, внимание, потреба и мeчта, идеи и мисли, како и свои креативни мислења.
Димензии: 21х21х4 cm 
Препорачана возраст: за деца над 3 години


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ