Производител: PINO
Код на продуктот: 7616
Достапност: На залиха
960,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Не лути се човече- Безвременска игра која нуди вистинска и гарантирана забава како за најмалите така и за возрасните.  Содржи 16 фигури- пирати во разни бои и шари и дрвена коцка⁣.

⁣Покрај одличната забава, со  оваа игра детето учи:⁣

⁣-  да развива математичко и логичко размислување

- да развива социјализација⁣

-  броење ⁣

-  планирање ⁣

-   развива натпреварувачки дух ⁣


⚠ Препорачана возраст за деца над 4 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ