Производител: PINO
Код на продуктот: 8583
Достапност: На залиха

Лимитиран попуст

1.600,00 ден. 2.000,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дидактичка куќичка е играчка која на детето му овозможува различно да се изрази низ игра.

Играта пред се кај детето поттикнува графомоторика, прецизност и координација око-раце.

Секоја активност со оваа играчка ја подобрува концентрацијата, упорноста и логиката.

Решавајќи различни задачи, детето низ игра анализира, заклучува, го развива говорот и влегува во светот на математика и просторна игра.


Сировински состав : дрво, боја, метал, пластика и јаже.

Препорачана возраст: за деца над 18 месеци.


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ