Производител: Cubica
Код на продуктот: ку13425
Достапност: На залиха

Лимитиран попуст

1.190,00 ден. 1.400,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Ова е идеален избор на дидактичка играчка доколку детето веќе сака да си игра со возила. Играчката се состои од камион кој вози шарени геометриски елементи кои треба да се сложат по бои и облици и истите да се по број.

Секако дека малите деца на почетокот ќе прават грешки и тоа е потребно, бидејќи на основната грешка и повторување детето ќе научи кој елемент е соодветен и каде припаѓа.


Овој дрвен камион со геометриски фигури е погоден за деца од 18 месеци и постари.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ