Производител: Top Bright
Код на продуктот: 150185
Достапност: На залиха
2.400,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Мултифункционална, дидактичка, долготрајна и интересна играчка – школски автобус која ќе биде омилената играчка на вашето дете.

Направена за забава и учење, на децата им нуди моторни и разни други активности.

·        квалитетно дрво, фина обработка на елементите

·        дрвените елементи за игра се обоени со квалитетни бои на база на вода

·        содржи 4 елементи за вметнување во предвидени отвори, врата која се мрда, мини сметалка и делови за учење на првите броеви, боја, букви

·        погодна за развивање на моторните и интелектуалните особини на детето

·        одлична за развој на фина моторика, размислување, логика, внимание, концентрација, фантазија

·        дидактичко и забавно средство за игра и учење во исто време

·        препорачано да се користи од најмала возраст

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ