Производител: PINO
Код на продуктот: 8231
Достапност: На залиха
2.200,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа играчка е наменета за игра, развивање на детска мечта и снаодливост во склопување на деловите во една целина. Прва задача е детето да ја изгради пругата од елементот што одговара. Потоа мора да го направи возот кој е создаден од локомотива и два вагони. Потоа патувањето може да започне! 
Ова е омилена игра на момчињата, но тоа не значи дека не ја играат и  девојчињата. Доколку возрасните се вмешаат во играта,тоа нека биде во смисла на помош  за да се осмисли почетокот, крајот и целта на патувањето. До машиновозачот , во возот може да се најдат и разни патници, од кој еден од нив брза некаде, другиот спие, третиот носи подароци, четвртиот се изгубил и сака да се врати дома и слично. Помогнете му на детето да осмисли различни улоги и играјте си заедно со нив. 


⚠  Наменето за деца над 3 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ