Производител: Smartwood
Код на продуктот: 80063
Достапност: На залиха
750,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Мозаик - Овошје е дрвена впечатлива игра за деца. Играта се состои од 5 дрвени подлоги-вметнувалки во облик на овошје со отвори за сортирање спрема боите.  

Дрвените фигури во облик на грозје, јаболко, портокал, круша и јагода кај Вашето дете ќе го привлечат вниманието, овозможувајќи му интересна и корисна игра.
Секоја фигура има отвори околу кои можат да се цртааат малите обоени кругчиња кои одговараат на бојата на овошјето.

Заедно со Вас вашите најмили ќе научат кој вид на овошје е и каде расте.


Со оваа игра Вашето дете вежба и yчи:
-Визуелна перцепција
-Координација
-Логично и просторно размислување Препорачана возраст : За деца над 3 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ