Производител: PINO
Код на продуктот: 7166 мече
Достапност: На залиха
410,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Кога детето проодува има потреба да се движи и да ја усовршува моториката.

Играчката позитивно влијае на развојот на моториката и рамнотежата додека во исто време

детето мора да ги координира своите движења.

Сировински состав : каучуково дрво , водени бои , лепило , памучно јаже .

Препорачана возраст : за деца над 12 месеци .

Димензија : 6х15х6 см

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ