Производител: PINO
Код на продуктот: 7678
Достапност: На залиха
520,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Играчка на повлекување произведена од каучуково дрво и водени нетоксични бои.

Каучуковото дрво спаѓа во групата на зелени "eco-frendly" материјали со одлични карактеристики.

Играчката ја потикнува интелектуалната способност на детето во раниот развој , како и развивање на моториката

и сетилата за слух кај мало дете.


Сировински состав : каучуково дрво , водени бои, BPA free безбедна пластика и памучно јаже


⚠  Препорачана возраст : За деца над 18 месеци 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ