Производител: PINO
Код на продуктот: 8224
Достапност: На залиха
1.280,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Играчка на повлекување произведена од каучуково дрво и водени нетоксични бои.

Каучуковото дрво спаѓа во групата на зелени "eco-frendly" материјали со одлични карактеристики.

Многу е цврсто а истовремено овозможува фина обработка и врвен квалитет на финален производ.

Играчката ги мотивира движењата во игра , го стимулира интелектуалниот развој и развојот на моториката , 

како и развојот на слухот кај малото дете.

Сировински состав : каучуково дрво , водени бои , лепило , памучно јаже .

Препорачана возраст : за деца над 12 месеци .

Димензии : 28,5х8,3х10 см

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ