Производител: PINO
Код на продуктот: 7265
Достапност: На залиха
1.078,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Воз "Пино Експрес" - дрвена едукативна играчка со многубројни можности за игра , забава и учење.

Се состои од геометриски форми во разни бои кои формираат дрвена локомотива и два вагони.

Со составување на деловите во целина се поттикнува развој на моторика , снаодливост , 

развој на креативност и фантазија , како и посебни квалитети на личноста на детето , како што е трпение , 

упорност , планирање и самодоверба.

Сировински состав : дрво , бои , лепило

Препорачана возраст : за деца над 18 месеци

Димензии : 44,5х8х10 см

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ