Производител: PINO
Код на продуктот: 7586-2 пожарна
Достапност: ДОСТАПЕН ЗА 2-3 ДЕНА
480,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Пино мини 3Д пазли се дидактички материјал со чија помош детето ќе учи да распознава форми.
вежба координација и можност за комбинирање различни елементи.


Сировински состав : дрво , боја , лепак и метал


Препорачлива возраст : за деца над 2 години


Димензии : 9х5х8,5 см

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ