Производител: PINO
Код на продуктот: 7586-3
Достапност: На залиха
400,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дидактичка мини 3D слагалица која нуди многу можности. Низ разни активности како комбинирање на елементите на играчката, детето развива голем број на способности меѓу кои се воочување и донесување на одлуки. Како резултат на успешно решената задача следи игра со омиленото возило.  Со истата игра вашето дете учи и вежба :

-      -  развој на внимание
-      -    активно размислување
-      -   логичко заклучување
-       - склопување во целина
-       -  развој на фина моторика


Наменета за деца над 24 месеци  
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ