Производител: PINO
Код на продуктот: 8460
Достапност: На залиха

Лимитиран попуст

540,00 ден. 600,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дрвените коцки (блокови) претставуваат идеална играчка за развивањето на креативноста, интелектуалните и моторичките способности кај децата. Играчката се состои од 40 геометриски форми со сите основни бои. Децата ќе се занимаваат а истовремено ќе научат да разликуваат бои, геометриски облици, да ја развијат моториката,

чувство за простор, рамнотежа, планирање и логика.


 ⚠ Препорачана возраст: за деца над 12 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ