Производител: PINO
Код на продуктот: 8514
Достапност: На залиха
1.150,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Децата сакаат да истражуваат , склопуваат и расклопуваат.

Пино замокот е дидактичка игра која ќе му помогне на детето да разликува боја и облик, додека во исто време низ забава

ја усовршува ситната моторика, координација око-рака и координација на движење.

Сировински состав: дрво, боја

Препорачана возраст: за деца над 12 месеци

Димензии: 23х22х6 см

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ