Производител: PINO
Код на продуктот: 6861-1
Достапност: На залиха
330,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Играчка наменета за најмладите. Слики од диви животни кои овозможуваат почетно интересирање, а и манипулирање со делови кои му помагаат на детето да вежба моторика, координација око-рака, да научи облици, бои и имиња на ликови на слика.
Исто така низ игра детето ќе научи да има трпение, да планира и низ сложени ситуации да го збогатува вокабуларот.

⚠ Препорачана возраст за деца над 12 месеци


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ