Филтер на продукти
  • Возраст
Филтрирај
НАЈНОВИ
НАЈПРОДАВАНИ


Пино асоцијации Животни
Оваа играчка содржи 9 слики од животни до кои се наоѓаат знаме и име на државата од која животното п..
Пино асоцијации Свет
Оваа играчка содржи слики на кои се наоѓаат знаме и име на држави. Со помош на овие податоци, к..
Пино НТЦ "Не лути се човече"
‘‘Не лути се човече’’ е друштвена игра која кај децата овозможува развој на логичкото и математ..
Пино НТЦ игра меморија
Оваа друштвена игра е во состав на НТЦ системот преку кој детето низ игра учи симболи кои овозможува..
Пино НТЦ сложувалка Броеви
 ·        дидактичка играчка ·     ..
Пино НТЦ сложувалка математика
Сировински состав: дрво, боиПрепорачана возраст: за деца над 4 годиниДимензии: 30х22,5х1 см..
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)