Филтер на продукти
  • Возраст
Филтрирај
НАЈНОВИ
НАЈПРОДАВАНИ


ГОКИ  Камион
1.740,00 ден.
За деца над 3 години..
Гоки - Виљушкар
3.910,00 ден.
Сировински состав: дрво, боја, јаже..
Гоки домино
240,00 ден.
..
Гоки игра со прстени
Сировински состав: дрво, боја, коноп..
ГОКИ сложувалка автомобил
За деца над 2 години..
Кубика - дрвени коцки блокови (55 елементи)
Децата обожуваат коцки особено кога меѓу нив се наоѓаат  куќички, автомобили, сообраќајни знаци..
Кубика - дрвени коцки блокови (80 елементи)
Коцки за сложување – играчки без рок на траење и нема граница на детската фантазија. Играчка која ги..
Кубика - кула за балансирање (8 елементи)
Кубика кулата за балансирање е играчка која детето го учи да биде внимателно, сконцентрирано и да р..
Кубика - чудесен град (13 елементи)
Во оваа играчка интересно се илустрирани мотивите на разни продавници. Истата овозможува многу идеи..
Пино - ДУМ ДУМ
2.040,00 ден.
Пино-  Дум – Дум друштвена играИгра која има за цел потсетување на развојот и усовршување на ф..
Пино - шарена кула
Pino шарена кула е друштвена игра која му помага на детето да развива натпреварувачки дух и трпени..
Пино домино Овошје (28 парчиња)
Играјќи Пино Домино со тема Овошје детето учи како да се концентрира, да го задржи своето внимание ..
Пино домино премиум (55 домина)
Сировински состав: дрво, бојаПрепорачана возраст: за деца над 5 годиниДимензии: 26х6х5 см..
Пино домино Фарма (28 парчиња)
Играјќи Пино Домино со тема Фарма детето учи како да се концентрира, да го задржи своето внимание и ..
Пино игра 2во1 - Змија и скали и Х-О
- 2 друштвени игри- практична метална кутија- планирање и развивање стратегиско размислување- вежбањ..
Пино мастермајнд
Oваа игра е предизвикувачка и забавна друштвена игра која кај децата развива способност за стратешко..
Пино Смарт домино (55 домина)
Друштвена стратешка игра со натпреварувачки карактер составена од 55 дрвени домина кои се&nbs..
Пино сообраќајни знаци
Пино сетот од сообраќајни знаци може да биде прва лекција за сообраќајната култура на вашето дете. ..
Пино Танграм
250,00 ден.
Сировински состав: дрво, бојаПрепорачана возраст: за деца над 6 годиниДимензии: 9,5х10х1,4..
Пино шах/дама/табла
3 игри - Шах, Дама и Таблаизработена од квалитетно дрво фина обработка, безбедни ивици Три..
Прикажани 1 до 20 од 36 (2 страни)