Филтер на продукти
  • Возраст
Филтрирај
НАЈНОВИ
НАЈПРОДАВАНИ


Пино "Не лути се човече" Пирати
Не лути се човече- Безвременска игра која нуди вистинска и гарантирана забава како за најмалите така..
Пино -  мистериозно домино
Мистериозно домино е нова игра на Урош Петровиќ која им овозможува на децата кои ја играат оваа игра..
Пино - ДУМ ДУМ
2.040,00 ден.
Пино-  Дум – Дум друштвена играИгра која има за цел потсетување на развојот и усовршување на ф..
Пино - Мартина мистериозна кутија
Оваа игра е инспирирана од серијалот на книги за девојката Марти Смарт а нејзин автор е детскиот пи..
Пино - шарена кула
Pino шарена кула е друштвена игра која му помага на детето да развива натпреварувачки дух и трпени..
Пино игра 2во1 - Змија и скали и Х-О
- 2 друштвени игри- практична метална кутија- планирање и развивање стратегиско размислување- вежбањ..
Пино мастермајнд
Oваа игра е предизвикувачка и забавна друштвена игра која кај децата развива способност за стратешко..
Пино математика Животни
Прекрасна игра која математиката ја претвора во одлична забава кај децата. Оваа сложувалка содржи 9 ..
Пино НТЦ "Не лути се човече"
‘‘Не лути се човече’’ е друштвена игра која кај децата овозможува развој на логичкото и математ..
Пино сообраќајни знаци
Пино сетот од сообраќајни знаци може да биде прва лекција за сообраќајната култура на вашето дете. ..
Пино Танграм
250,00 ден.
Сировински состав: дрво, бојаПрепорачана возраст: за деца над 6 годиниДимензии: 9,5х10х1,4..
Пино шах/дама/табла
3 игри - Шах, Дама и Таблаизработена од квалитетно дрво фина обработка, безбедни ивици Три..
Топ Брајт - игра јенга
Најпознатата и најзабавната друштвена игра – Јенга!  Оваа игра е соодветна за два или повеќе и..
Топ Брајт сет друштвени игри - Гасеница
Сет Друштвени игри, составен од две игри, кои можат да се играат на двестраната дрвена подлога со ил..
Прикажани 1 до 15 од 15 (1 страни)