Производител: PINO
Код на продуктот: 4102-1
Достапност: На залиха
210,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Сложувалка со мал број на елементи и слики кои им го олеснуваат сложувањето на деловите на најмалите. Секоја сложувалка е прилагодена на индивидуално темпо за развојот на детето и да го поттикне развојот на размислување, внимание и заклучок. Обезбедува развој на ситна моторика со која се подобрува координацијата на дланката, координација на око и рака и прецизност на правилно поставување на делови од сложувалката.
Сложувалката е корисна играчка, бидејќи привлекува и одржува внимание. Тематската содржина на сложувалката го мотивира детето да  усвојува  и именува нови поими, постигнува визуелни способности низ воочување на изгледот и карактеристиките на поимите од сликите.


Препорачана возраст за деца над 2 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ