Производител: Cubika
Код на продуктот: 13913
Достапност: На залиха
2.100,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Децата обожуваат коцки особено кога меѓу нив се наоѓаат  куќички, автомобили, сообраќајни знаци и останати елементи од кој може да се изгради ‘‘свој’’ град.

Дрвените коцки овозможуваат развој на креативноста, снаодливоста и досетливоста. Со оваа квалитетна игра децата ги вежбаат прстите и концентрацијата.  Со коцките детето може да игра и кога е во друштво на било кое место. 

 

·       ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДЕЦА НАД 18 МЕСЕЦИ

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ