Производител: PINO
Код на продуктот: 4673C1
Достапност: На залиха
430,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Три играчки во едно – сложувалка, вметнувалка и игра со магнети која бара висок степен на моторна спремност кај детето. Начините на ангажирање на детската мисла и фина моторика во оваа играчка се разновидни : набљудување, воочување на детали, замислување и претставување на целина, поврзување, анализа, комбинација, избор на можни решенија, поврзување и координација на информации кои во мозокот доаѓаат од раката и окото истовремено, контрола на движењето која е потребна за манипулирање со стапчето за ловење.


Сировински состав: дрво, бои и магнет

Димензии 30х 23, 5 х 0,8


Препорачана возраст за деца над 2 години


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ