Производител: PINO
Код на продуктот: 4232-2
Достапност: ДОСТАПЕН ЗА 2-3 ДЕНА
1.670,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дрвени коцки со слики и теми на  животни.  Овие целосно дрвени коцки се наоѓаат во цврста дрвена кутија која ги прави уште попогодни за долго чување и носење насекаде. Децата уживаат и се забавуваат склопувајќи ги  овие коцки кои се со различни слики и теми. 
Коцките поттикнуваат развој на визуелните, моторните и мемориските способности како и координација.  Димензии: 13х13х5,2 см


Препорачана возраст: за деца над 18 месеци

Слични продукти
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ