Производител: PINO
Код на продуктот: 4515-2
Достапност: На залиха
400,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа сложувалка содржи 10 елементи поделени во 2 дела, кои содржат илустрации на броеви од 1 до 10, како и илустрација на разни играчки.

Секој број е обоен со различни бои што допринесува до полесно паметење и препознавање на броевите, но и учење на бои кај помалите деца.


·        учење со помош на илустрации 

·        забава низ сложување

·        20 елементи

·        квалитетно дрво

·        фина обработка

·        нетоксични, безбедни бои

·        цврста илустративна подлога за сложување


Димензии: 30х22,5х1 см


Препорачана возраст: за деца над 3 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ