Производител: PINO
Код на продуктот: 4678-1
Достапност: На залиха
400,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Прекрасна игра која математиката ја претвора во одлична забава кај децата. Оваа сложувалка содржи 9 елементи од кои секој е поделен на три дела со илустрации на бои и поими заедно со приказ на прости математички операции за собирање и одземање. Единствената задача на детето е правилно да ги спои елементите и на тој начин визуелно и едноставно учи да ги разбира математичките операции.


⚠ Препорачана возраст: за деца од 3 до 6 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ