Производител: PINO
Код на продуктот: 8392
Достапност: На залиха
840,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

 Дидактичко средство за учење броеви кое човекот го корисел во минатото – тоа само го потврдува својот квалитет и улогата во новото и модерно време.


Со сметалката се овозможува : 

развој на фина моторика

·       учење бои

·       учење броеви

·       учење на бројни низи

·       долготрајност

·       квалитетно дрво, сигурни ивици

·       нетоксични бои

·      

Димензии: 18,5х4,7х17,5 см


Препорачана возраст: за деца над 3 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ