Производител: PINO
Код на продуктот: 4П004
Достапност: На залиха
420,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа друштвена игра е во состав на НТЦ системот преку кој детето низ игра учи симболи кои овозможуваат полесно совладување и унапредување на детскиот развој. Играта се состои од 16 дрвени картички  со 8 различни парови на слики односно карикатури.


Димензии 12,2 х 12,2 х 3,5


Препорачана возраст за деца од 3 до 7 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ