Производител: PINO
Код на продуктот: 7692
Достапност: На залиха
2.310,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Сетот од алати со својата богата содржина е прилагоден на детската игра која бара стимулативна физичка и социјална средина. Преку игра во која се користат алати за мали мајстори, се постигува развој и усовршување  вниманието кај детето и ја задоволува природната потреба за радозналост на детето во однос на светот кој не опкружува. Играчката Алат овозможува уклучување на нови неструктурирани материјали, кои наведуваат на истражување и решавање  на практични проблеми. Додека детето игра тоа формира ситуации под своја контрола, што овозможува индивидуално напредување во совладување на вештини неопходни за манипулација со алатот.  Се базира на претходно искуство од игра и се поистоветува со она што го видело во реални ситуации од своето опкружување.
Сировински состав: дрво, боја
Димензии: 31х13,5х15,5 см
⚠ Препорачана возраст: за деца над 3 години


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ