Производител: PINO
Код на продуктот: 7616
Достапност: На залиха
1.150,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Не лути се човече- Безвременска игра која нуди вистинска и гарантирана забава како за најмалите така и за возрасните.  Содржи 16 фигури- пирати во разни бои и шари и дрвена коцка⁣.

Покрај одличната забава, со  оваа игра детето учи:⁣
⁣-  да развива математичко и логичко размислување
- да развива социјализација⁣
-  броење ⁣
-  планирање ⁣
-   развива натпреварувачки дух ⁣


⚠ Препорачана возраст за деца над 4 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ