Производител: PINO
Код на продуктот: 8293
Достапност: На залиха
710,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт
  • 3 игри - Шах, Дама и Табла
  • изработена од квалитетно дрво 
  • фина обработка, безбедни ивици

 

Три друштвени игри во едно, кои максимално го поттикнуваат интелектуалниот развој кај децата и возрасните. Истите овозможуваат тренинг за меморија, концентрација и помнење кај децата. Одлични се за развој на математичките вештини, логичко размислување, поврзување и решавање на проблеми.

Димензии 29 х 29х2 cm 


⚠ Наменета за деца над 5 годиниПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ