Производител: PINO
Код на продуктот: 8668
Достапност: На залиха
850,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт


Oваа игра е предизвикувачка и забавна друштвена игра која кај децата развива способност за стратешко размислување и дедуктивно заклучување. Се состои од дрвена табла со 10 редови од 8 отвори ( 4 за погодување и за одговори на погодување) во која се вметнува по една обоена дрвена фигура. Вкупно има 60 фигури за погодување на тајни шифри и уште 20 црни и 20 бели помали фигури кои се користат за да се покаже дали е погодена комбинацијата.Димензии: 31х16,3х2,3

Препорачана возраст: за деца над 6 години


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ