Производител: GOKI
Код на продуктот: 58535
Достапност: На залиха
1.100,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Игра составена од 36 дрвени стапчиња кои помагаат при процесот на спознавање на бројките како и учење на математичките операции за собирање и одземање.  Нумеричкиот свет е апстрактен и со помош на оваа играчка децата полесно на еден визуелен начин ќе ги вежбаат математичките операции низ игра. Препорачана возраст за деца над 4 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ