Производител: PINO
Код на продуктот: 8583
Достапност: На залиха
2.400,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дидактичка куќичка е играчка која на детето му овозможува различно да се изрази низ игра.
Играта пред се кај детето поттикнува графомоторика, прецизност и координација око-раце.
Секоја активност со оваа играчка ја подобрува концентрацијата, упорноста и логиката.
Решавајќи различни задачи, детето низ игра анализира, заклучува, го развива говорот и влегува во светот на математика и просторна игра.
Сировински состав : дрво, боја, метал, пластика и јаже.▶ Препорачана возраст: за деца над 18 месеци.ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ