Производител: PINO
Код на продуктот: 5421
Достапност: На залиха
960,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа играчка претставува едукативно средство за ран интелектуален развој кај децата. Составена е од дрвена основа во разни бои и прстени( кругови). Детето треба да ги нареди прстените така што бојата на прстенот ќе се вклопи со бојата на основата и бројот кој се наоѓа на основата.
Преку игра вашето дете учи :
- сортирање на бои
- број на елементи од 1 до 5
- развој на внимание и донесување одлука
- броење
- фина моторика⚠ Препорачана возраст 12 месециПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ