Производител: PINO
Код на продуктот: 5476
Достапност: На залиха
410,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа играчка составена од вметнувалка со мотиви. Содржи 9 елементи кои на себе имаат карактеристичен мотив кој е идентичен мотив на подлогата за вметнување. Задача на детето е да го препознае мотивот на елементот и да го постави со истиот мотив на подлогата. Оваа игра ја развива моќта на вниманието и воочување на детелите.
развој на внимание и визуелност 
учење на нмови зборови и поими
симпатични илустрации
9 елементи
квалитетно дрво, фина обработка
цврста подлога за вметнување ⚠ Препорачана возраст за деца над 18 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ