Производител: PINO
Код на продуктот: 8606
Достапност: На залиха
3.240,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Ролеркостерот е играчка за долга и забавна игра, која им помага на најмладите да ги активираат мисловните процеси кои се многу важни за развојот за интелектуална способност.
Лавиринтот се состои од стабилен (основа со раскрсница, полициска и пожарникарска станица ,криволиниски жици, сообраќајни знаци) и мобилен дел (автомобили, топчиња и облаци). Оваа содржина ги анимира децата така што  на многу начини ги помрднуваат мобилните делови на жицата, со поминување под над и низ жиците.
ПРЕДНОСТИ ОД ОВАА ИГРАЧКА
вежби за перцепција и заклучување 
вежбање координација “око-рака”
вежбање концентрација и фина моторика
учење на бои
учење на поими од областа на сообраќајот и делови од град
долготрајна забава
 ОБРАБОТКА :
Фина обработка на дрвени делови
симпатична илустрација на елементи


⚠ Наменета за деца над 12 месеци 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ