Производител: PINO
Код на продуктот: 5452
Достапност: На залиха
1.140,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Pino шарена кула е друштвена игра која му помага на детето да развива натпреварувачки дух и трпение. Со движењето на прстите детето вежба и развива фина моторика.
Мултифункционалноста на оваа игра се огледува во можноста на играње на разни игри. Покрај основната намена- редење на кулата, со оваа играчка детето исто така учи бои и од блоковите може да направи разни облици, букви, животни и предмети. 
✅    Изработена од квалитетно дрво и безбедни бои.

 

⚠  Препорачана возраст за деца над 3 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ