Производител: PINO
Код на продуктот: 8637
Достапност: На залиха
1.290,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Одлично дидактичко и едукативно средство за игра исполнета со знаење!!!
·         Одлична забава за најмалите
·         Вежби за фина моторика
·         Развој за прецизност на движењата
·         Вежба за концентрација и внимание
·         Вежби за координација на око-рака
·         Усвојување на знааење за рамнотежата
·         Учење на бои,броеви,бројни низи
·         Сигурни ивици и бои
·         Квалитетно дрво,фина обработка
·         23 елементи за игра
·         Димензии: 28 x 18 x 3 cm
·    
Пино дидактичка Клацкалка е игра која опфаќа 3 игри.
Нижење дрвени елементи- цветчиња на коноп.
Игра каде што детето нижи дрвени,шарени цветчиња на коноп претставува одлична вежба за фина моторика и има значај за развојот на координацијата за око-рака, прецизност и трпение.
Учење броеви,низа на бројки.
Дидактичката клацкалица содржи основа (со илустрации,цифри и броеви кој се напишани на англиски), стапчиња кој се вметнуваат во основата и дрвени елементи- цветови со илустрациски броеви.
  Наменета за деца над 24 месеци 
 

 
 


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ