Производител: Cubika
Код на продуктот: ку13166
Достапност: На залиха
840,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Возилсо 4 тркала кoе брзо се сложува па потоа се вози. Тоа е и целта на оваа дидактичка играчка АВТО- ЦИРКУЗ која од децата всушност бара размислување, внимание и концентрација а за возврат им поклонува забава, вежба на фина моторика и логички заклучоци.

Оваа играчка крие дидактичка 3сложувалка која им помага на децата да ја развиваат интелектуалната способност и фантазија.

Низ активности со комбинирање на елементите на играчката, детето развива бројни способности како воочување и донесување на одлуки. Како резултат на успешно решен предизвик следува игра со омиленото возило.·       ПРЕПОРАЧАНА ЗА ДЕЦА НАД 18 МЕСЕЦИ

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ