Производител: Cubika
Код на продуктот: ку13197
Достапност: На залиха
990,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт
Возилo со 4 тркала кoе брзо сесложува па потоа се вози. Тоа е ицелта на оваа дидактичка играчка МИНИ БУС која од децата всушност бара размислување,внимание и концентрација а за возврат им поклонува забава, вежба на фина моторика и логички заклучоци.

Оваа играчка крие дидактичка 3D сложувалка која им помага на децата да ја развиваатинтелектуалната способност и фантазија.

Низ активности со комбинирање на елементите на играчката, детето развивабројни способности како воочување и донесување на одлуки. Како резултат науспешно решен предизвик следува игра со омиленото возило.

· ПРЕПОРАЧАНА ЗА ДЕЦА НАД 18 МЕСЕЦИ
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ