Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120272
Достапност: На залиха
1.260,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Омилената играчка на малите љубители на автомобили- Top Bright тобоган со 4 ленти која е наменета за загарантирана забава на на најмалите.

Создаден од квалитетни материјали, овој тобоган овозможува долготрајна забава, динамична игра и вежбање на фината моторика. ⁣Истиот е практичен и лесно се склопува. Може да се игра самостојно и групно.


Top Bright тобоганот со 4 ленти е играчка која кај децата:⁣

 - ја развива фината моторика ⁣

 -мечтата ⁣

 -го мотивира детето да го развива говорот ⁣

 -ја развива социјализацијата.⁣


✅Изработен е од квалитетна дрвена основа⁣

✅Безбедна BPA free пластика ⁣

✅4 дрвени автомобили⁣

⚠ Препорачана возраст 18+ месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ